Steen Kristiansen

Steen Kristiansen er partner og arbejder med ledelse, økonomistyring, supply chain, forretningsudvikling og strategi.

Steen har været Koncernøkonomidirektør/Group CFO i en række danske og internationale virksomheder og har ledet økonomi, supply chain og back office funktioner fordelt på flere lokationer, og herunder været ansvarlig for konsolidering, udflytning og outsourcing af produktionsvirksomheder og administrative funktioner. Steen har erfaring fra en lang rækkeindustrier, herunder produktions, service- og detailvirksomheder.

Steen har stor erfaring med at udvikle virksomheder og skabe vækst og resultatfremgang. Fundamentet er en værktøjskasse bestående af forretningsforståelse, økonomistyring, likviditetsstyring, controlling og opfølgning, effektiv ledelsesrapportering og fokus på eksekvering af aktivitetsplaner og strategiske beslutninger.

Ydermere har Steen gennemført turnaround i en række virksomheder samt forestået rekonstruktion og forhandling med långivere og kreditorer.

Steen har stor erfaring med drifts-, investerings- og akkvisitionsfinansiering, herunder forhandling med banker og långivere, og har gennem de seneste 12 år arbejdet sammen med en række private equity virksomheder.

Steen er uddannet Cand merc aud fra CBS.

Steen sidder endvidere i en række bestyrelser, herunder også som formand og er ydermere aktiv investor i flere virksomheder.

Kernekompetencer: Generel ledelse, Finans, Økonomi- og målstyring, Supply chain, Forretningsudvikling og Strategi.