Anders Høeg

Anders HøegArbejde +45 77 34 72 00
Mobil  +45 26 88 66 00
Mail: ah@mu2.dk

FINDER BESPARELSER – SKABER KOSTREDUKTIONER – ENGAGERER MEDARBEJDERE OG STAKEHOLDERS – SIKRER RESULTATER OG STØTTER VÆKST

Anders Høeg er partner og har arbejdet med strategisk og operationelt indkøb i en række globale mellemstore og C20 virksomheder på direktør/senior vice president niveau. Han har opbygget og/eller ændret organisationen for at forbedre virksomhedernes drift.

Anders hjælper med at finde og prioritere nye veje til kost reduktioner og dermed øget konkurrenceevne der sikrer vækst. Dette øger afstanden til konkurrenterne og sikrer, kunderne bliver loyale ambassadører for virksomheden.

Samtidig bliver virksomhedens leverandører nogle vigtige medspillere, der udover at levere rette kvalitet til rette tid og gunstige priser også skaber værdi på andre områder. Dette kan være i form af øget værdiskabelse gennem standardisering, kvalitetsoptimering, time reduktion gennem forbedret samarbejde, partner op over for kunderne med mere.

Anders har implementeret og drevet globale category management programmer med globale teams, der har haft ansvaret for multi-million categorier. Dette har skabt gennemsigtighed, øget samarbejde på tværs af virksomhederne og ikke mindst markante kostreduktioner.

Inden for produktion har Anders haft ansvaret for at opbygge en maskinfabrik i Kina, der som intern underleverandør var med til at reducere omkostningerne for en række nøgleprodukter, der blev leveret til virksomhedens kunder globalt.

I tillæg til dette har Anders arbejdet med funktioner inden for forsyningskæden og har haft ansvaret for lagre, forsendelse, kvalitetssikring og kvalitetskontrol, LEAN og produktionsoptimering.

Senest har Anders høstet erfaring som bestyrelsesmedlem og -formand, både for forening samt aktiv virksomhed hvor også der også er tale om medejerskab. Dette har givet en unik forståelse for bestyrelsesarbejdet og de mekanismer der driver dette og virksomhederne.

Anders er medlem af WeBoard. WeBoard er et netværk af engagerede erhvervsaktive profiler, som ønsker at gøre en forskel ved at tilbyde gratis Advisory Boards til forandringsparate virksomheder med vækstpotentiale. Anders har været og er integrator for 7 virksomheder i dette netværk samt er en del af screeningsgruppen, der sikrer at de rette medlemmer bliver en del af netværket samt at de rette virksomheder får et Advisory Board.

Kernekompetencer: International forsyningskæde ledelse operationelt og strategisk, category management, produktionsoptimering, kvalitets- og LEAN-ledelse. samt bestyrelses- og advisory board arbejde.